Ingredients (per 4 persones)
• 4 taronges
• 1/4 de pinya
• 3 ous
• 150 ml de ron
• Mantega
• Sucre
Preparació...
Per començar, separa les clares d'ou, afegeix a les clares mitja cullerada de sucre i barreja-la bé. Seguidament, poses la mantega i segueix batent.
Talla les taronges per la meitat, buida-les i talla-les a troços (amb 1/4 serà suficient). Després obres la pinya, retires el tronc central y la trossejes. Seguidament posa la fruita en el bol on has deixat les clares, afegeix un raig de ron i barreja-ho bé.
En un altre bol munta les clares amb una batedora elèctrica. Quan ja estigui mig muntat, afegeix 3 cullerades de sucre i continua batent. Omple la màniga pastissera amb la merenga; el que sobre ho afegeixes al bol i ho barrejes. Llavors, omple les taronges amb la barreja.
Finalment, cobreix les taronges amb la merenga. Fica el farciment sobrant en un bol (untat amb mantega i espolsat amb sucre) i també cobreix amb la merenga. Gratina al forn. Quan estigui daurada la superfície superior, retirar-les i adórnalas al teu gust.
Consell:
Quan compris taronges tria les que estiguin fermes, i amb la pell ben llisa. En agafar en la mà no han de sonar a buit. Si les taronges tenen la pell massa rugosa, la pulpa estarà seca i passada i el seu sabor no serà molt agradable.
Deu meu quina gana!!!
ResponderEliminarM'encanta el teu blog! Tot el tema de la reposteria m'apassiona!
ResponderEliminar